SM Måleri & Kakel AB

Hej alla fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig start på veckan. Det här med att hitta en bra målerifirma i Uddevalla med omnejd är någonting som vi många tycker är svårt, och därför kommer dagens inlägg att handla om detta. Jag tänkte tipsa er om ett företag som jag anlitade förra veckan när vi målade om hemma hos oss, nämligen SM Måleri & Kakel AB. Vi har tidigare anlitat flera olika företag inom det här med måleri, och detta är helt klart det bästa. Flera av de företag som vi tidigare anlitat har tyvärr inte kunnat ge oss den hjälp som vi har känt att vi behövt. Någonting som enligt både mig och min sambo är viktigt, är det här med kundservice. Kundservice och bra kundkontakt gör att jag känner mig trygg i mitt val av företag, vilket såklart är väldigt viktigt. SM Måleri & Kakel AB är otroligt duktiga på detta.

De anställda arbetade efter våra egna önskemål och behov för att kunna ge oss ett bra resultat. Vi är så nöjda med färgen och arbetet i vår lägenhet och vi trivs så otroligt bra här hemma nu. Jag vet att ni är en hel del som letar efter bra företag som kan hjälpa till med det här med måleri, och jag vill därför verkligen tipsa er om att anlita just SM Måleri & Kakel AB . Nu hoppas jag att ni får en härlig måndag, och en bra fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!